Academia de panificație
Urmărește clipurile următoare pentru a-ți perfecționa abilitățile de coacere, glazurare și decorare a produselor de patiserie franțuzești și daneze.
Urmărește clipurile următoare pentru a-ți perfecționa abilitățile de coacere, glazurare și decorare a produselor de patiserie franțuzești și daneze.
Urmărește filmulețul pentru a afla cum să coci produsele de patiserie: croissante franțuzești, foietaj danez cu nuci pecan și sirop de arțar sau melci cu scorțișoară.
Câteva sfaturi:
- lasă spațiu între produse pentru că acestea cresc în timpul coacerii
- ajustează temperatura, nu timpul de coacere
Vezi modele și tehnici de glazurare care să te ajute să atragi clienți.
Câteva sfaturi:
- asigură-te că produsele de patiserie se răcesc după coacere, astfel încât glazura să nu alunece de pe produs
- încălzește punga cu glazură astfel încât aceasta să curgă fără probleme
- taie o bucată din colțul pungii cu glazură - nu foarte mică, astfel încât să poți trasa linii drepte
Repetă ca să te perfecționezi!
Inspiră-te din ideile noastre de rețete și creează produse de patiserie care arată bine și care sunt numai bune de pozat și postat pe social media.
Află sfaturile și sugestiile noastre despre cum să eviți cele mai comune greșeli când vine vorba despre coacerea produselor noastre.